PRATITE NAS

2013

NAJBOLJA SRPSKA SKIJAŠICA NEVENA IGNJATOVIĆ NA PRIPREMAMA U HOTELU GRAND!

MK Mountain Resort podržava najbolju srpsku skijašicu! Na putu do novih pobeda, Nevena Ignjatović nastavlja kondicione bazične priprema za predstojeća takmičenja u hotelu Grand na Kopaoniku!

2013

MK MOUNTAIN RESORT DOBITNIK PRIZNANJA “BREND LIDER” U OBLASTI PLANINSKOG TURIZMA

Na 11. Regionalnoj konferenciji turističkog tržišta jugoistočne Evrope, dodeljene su nagrade “Brend lider” najzaslužnijim
kompanijama u turističkoj i hotelskoj privredi, kao i specijalizovanim medijima iz celog regiona. Kompanija MK Montain Resort u čijem sastavu je najveći hotelski kompleks na Kopaoniku, dobitnik je prestižne nagrade “Brend lider” u oblasti planinskog turizma, uz obrazloženje da je veliki doprinos ove kompanije i jačanje ugleda i konkurentnosti ponude ski centra Kopaonik u celom regionu.

2013

MK MOUNTAIN RESORT KOPAONIK- DOBITNIK PRIZNANJA CORPORATE SUPERBRAND U KATEGORIJI TURIZAM

Na dodeli priznanja za najbolje brendove Srbije, 25.04.2013, u organizaciji TGI Group International,
MK Mountain Resort je poneo prestižno priznanje za najbolji korporativni brend u kategoriji TURIZAM.
Nagrade Corporate Superbrands u Srbiji za 2012-2013. godinu, dodeljene su u beogradskom hotelu Metropol, u okviru međunarodne institucije Superbrands koja je aktivna u više od 80 zemalja širom sveta. Od 3.000 kandidata iz 34 kategorije odabrano je 200 kompanija koje predstavljaju Corporate Superbrands Serbia 2012-2013. Izbor je izvršen nakon jednogodišnjeg procesa, putem kombinovanih glasova Stručnog saveta za Superbrendove i glasova dobijenih na osnovu ankete kojom se ispitivalo javno mnjenje.

2012

MK MOUNTAIN RESORT NA SAJMU TURIZMA U TURSKOJ

MK Mountain Resort, TO grada Novog Pazara i specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke banje, nastupaju na međunarodnom sajmu turizma ''Travel Turkey Izmir'', koji se održava u Izmiru, u periodu od 6.do 9. decembra 2012. godine. Pod sloganom “Explore jewels of Serbia”, prvi put je predstavljena srpska turistička ponuda na drugom po veličini turskom sajmu turizma.

2012

SKI OPENING KOPAONIK 6 – 9.12.2012.

Ovogodišnja manifestacija Ski Opening Kopaonik privukla je 8 hiljada ljubitelja skijanja i dobre zabave na najpopularnije srpsko skijalište. Ski Opening Kopaonik je nastao po ugledu na slične manifestacije u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način, prvim spustom niz osnežene staze, obeleži otvaranje ski sezone i ujedno predstavlja prvu manifestacija tog tipa u Srbiji. Fotke u prilogu

2012

DANI BOROVNICE 2012


Treća po redu manifestacija “Dani borovnice”, biće održana od 26. do 29. jula na Kopaoniku, u organizaciji MK Mountain Resort-a, Nacionalnog parka Kopaonik, Turističko-sportske organizacije „Raška“, kao i Turističke organizacije opštine Brus. I ove godine, brojni izlagači takmičiće se za nagrade u nekoliko kategorija, dok ljubitelji prirode mogu uživati u pešačkoj turi “Borovnici u pohode” i bogatom kulturno-umetničkom programu. Za više informacija, pogledajte program manifestacije.

2012

HOMEOPATSKI PAKETI

U MK Mountain Resort-u je otvoren Centar za klasičnu homeopatiju „Boenninghausen“ u okviru kojeg su dostupni tretmani za regulaciju rada štitaste žlezde, dijabetesa, telesne težine, lečenje alergije, kao i antistres tretman. Tretmani će se izvoditi pod nadzorom stručnog tima centra, na čelu sa Goranom Lukačevićem, diplomiranim homeopatom. U ponudi su homeopatski paketi u trajanju od 7 i 10 dana sa smeštajem u Family hotelu Angella****. Za više informacija o hopogledajte link paketi-leto


2012

Požar u Hotelu Grand

U nedelju, 17.06.2012, oko 4.30h, istočno krilo hotela Grand**** na Kopaoniku zahvatio je požar. Povređenih u požaru nije bilo. Šteta je prouzrokovana na delu recepcije i aperitiv bara hotela, zatim na delu krovne konstrukcije i jednom smeštajnom delu hotela, u kome je oštećeno nekoliko soba. Incident neće bitnije uticati na letnju turističku sezonu. Gosti MK Mountain Resorta imaju na raspolaganju smeštajne kapacitete i wellness & spa sadržaje u Family Hotelu Angella**** i Apartmanima Konaci****deluxe. Takođe, sportsko-rekreativni, kao i spa & wellness sadržaji u Hotelu Grand****, biće u najkraćem roku na raspolaganju gostima, odmah po završetku neophodnih uviđaja. Veći deo smeštajnih kapaciteta Hotela Grand**** biće na raspolaganju gostima već 01. septembra, a ostatak najkasnije do 01.decembra 2012. MK Group zahvaljuje svim nadležnim službama, vatrogascima, policiji, građanima i zaposlenima na nesebičnoj pomoći tokom gašenja požara. Posebnu zahvalnost na angažovanju tokom ovog nemilog događaja MK Group upućuje Vojsci Republike Srbije.

2012

BESPLATNO SKIJANJE za 1. i 2. Maj

Predstojeći ski vikend će biti poslednji ski vikend ove sezone u ski centru Kopaonik. JP Skijališta Srbije je pripremilo staze Karamban Greben A i B i Pančićev vrh koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika od 09.00h do 17.00h.

Povodom svečanog završetka ski sezone koja je po svim kriterijumima, najuspešnija ski sezona u istoriji ski Centra Kopaonik, Skijališta Srbije su u znak zahvalnosti vernim posetiocima ski centra Kopaonik za 1. i 2. maj, obezbedila BESPLATNO SKIJANJE.

Onima koji žele na drugačiji način da dožive Kopaonik, žičare Karaman greben i Pančićev vrh će takodje biti na raspolaganju za panoramsko razgledanje i šetnju.

2012


FOTO KONKURS „SKOČI PA RECI KOP“ - GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA NA FACEBOOK STRANICI MK MOUNTAIN RESORTA!

GALERIJA FOTOGRAFIJA

2012

VELIKI POPUST NA CENE ČETVORODNEVNIH

I TRODNEVNIH SKI KARATA

JP Skijališta Srbije je donelo odluku o popustu u visini od 50% na cene trodnevnih i četvorodnevnih ski karata.

Za sve skijaše i bordere, od 20.februara, u svim ski centrima Skijališta Srbije, počinje da se primenjuje ovaj značajni popust na četvorodnevne i trodnevne ski karte kupljene ponedeljkom, odnosno trodnevne ski karte kupljene utorkom. Više informacija potražite na web stranici, www.skijalistasrbije.rs

2012

THE BIG SNOW FESTIVAL ODRŽAĆE SE ČETIRI DANA RANIJE

Najveći evropski zimski muzički festival „The Big Snow“, održaće se četiri dana ranije od predviđenog datuma, zbog promene u rasporedu turneja najznajčajnijih inostranih izvođača Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, Freestylers i drugih. Novi datum festivala je rezervisan za period od ponedeljka 19. marta do nedelje 25. marta 2012. godine. Na festivalu će nastupiti svi predviđeni strani i domaći izvođači. Dodatne informacije o festivalu potražite na web stranici www.bigsnow.rs ili putem telefona 061/319-28-46.

2012

Popusti na cene ski karata za grupe skijaša

JP Skijališta Srbije, u cilju razvoja srpskog turizma i vraćanja skijaša na naše planine, omogućilo je kupovinu ski pasa sa popustom za organizovane grupe skijaša i snow-bordera. Za organizovane grupe od 20 i više skijaša odobrava se popust u visini od 10% na cenu ski karata po cenovniku za sezonu 2011/2012. Na ovaj način će se omogućiti školama, predškolskim ustanovama, fakultetima, hotelima, turističkim organizacijama, kao i svim drugim subjektima koji organizovano dovode grupe u naše planinske centre da to čine pod povoljnijim uslovima. Više informacija potražite na www.skilajalištasrbije.rs

2011

Nikola Avram - Menadžer godine u kategoriji “lideri hotelske industrije”

Nikola Avram, Predsednik UO kompanije MK Mountain Resort, dobitnik je priznanja Menadžer godine, u kategoriji “lideri hotelske industrije”, za 2010/2011. godinu.

Nagradu dodeljuje Privredna komora Srbije i redakcija stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam „Turistički Svet“, u saradnji sa uvaženim profesorima fakulteta i visokih škola za hotelijerstvo i turizam, profesionalnim hotelskim konsultantima, renomiranim hotelijerima, kao i novinarima koji godinama prate turističku delatnost.

2011

MK Mountain Resort - "Best Balkan Winter Resort – 2011"

Na redovnom sastanku alijanse BAHA (Balkan Alliance of Hotel Associations) u Bitolji, doneta je odluka da se MK Mountain Resort, kao kompanija primer uspešnosti i profesionalnosti u hotelijerstvu, proglasi za

Centar zimskog turizma na Balkanu za 2011 godinu. Nagrada će biti dodeljena u prisustvu predsednika asocijacije hotelijera svih balkanskih država, prilikom otvaranja zimske sezone na Kopaoniku.


2011

Kids playground - Grand Hotel & Spa****

Najmlađi gosti MK Mountain Resort-a uživaće u čarolijama nove igraonice u hotelu Grand****, od predstojeće zimske sezone.

Dok roditelji uživaju u skijanju, mališanima će biti na raspolaganju lavirinti, zidna stena, soft planina, soft play za bebe.

Iz ponude izdvajamo mogućnost celodnevnog boravka u igraonici, sa organizovanim ručkom za decu, kao i baby sitting u večernjim terminima.


8-11.12 2011

Ski Opening No2, Kopaonik

Ski sezona na Kopaoniku počeće simbolično, drugim po redu Ski Openingom, koji će biti održan od 08. do 11.12.2011, u organizaciji MK Mountain Resorta, uz podršku JP Skijališta Srbije.

Rezervišite Vaš smeštaj na vreme!


2011

Doček Nove godine u hotelu Grand**** - Aco Pejović i Old Hat Orchestra


27. oktobar 2011

THE BIG SNOW FESTIVAL na Kopaoniku

Najznačajniji evropski zimski muzički festival “The Big Snow“, seli se iz Andore u Srbiju i biće održan na Kopaoniku, od 23. do 29. marta 2012. godine. Festival je pre dve godine pokrenula najveća svetska turistička agencija Thomas Cook.

Uz podršku Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja vlade Republike Srbije i JP Skijališta Srbije, festival će na Kopaoniku biti organizovan od strane Udruženja hotelijera Kopaonik, kompanije MK Mountain Resort i Exit tima. Ovaj muzički događaj će okupiti velika svetska, regionalna i domaća muzička imena i privući više hiljada gostiju iz cele Evrope. Specijalno za posetioce iz Srbije i regiona organizatori festivala su omogućili izuzetno povoljne aranžmane.

Više informacija potražite na sajtu festivala www.bigsnow.rs


2011

MK Mountain Resort-dobitnik povelje Turističke prizme za 2011. godinu

MK Mountain Resort je dobitnik povelje Turističke prizme za novi kvalitet u turizmu, u kategoriji planinski turizam, po oceni međunarodnog novinarskog žirija, za 2011 godinu.


2011

MK Mountain Resort - šampion zimskog turizma u 2011. godini

MK Mountain Resort je dobitnik pehara novosadskog sajma turizma i proglašen je šampionom zimskog turizma za 2011. godinu, po oceni stručnog žirija, u okviru 44. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.

Pehar za turističku ponudu Kopaonika, za 2011. godinu, ponelo je Udruženje hotelijera Kopaonik.


2011

Upoznaj Srbiju uz MK Mountain Resort

MK Mountain Resort u saradnji sa portalom Upoznaj Srbiju, dodeljuje poklon vaučer, vikend za dve osobe u hotelu Grand, pobedniku foto konkursa „Srbija u Oku“.

Prikažite kako vidite najbolje u Srbiji i osvojite vikend na Kopaoniku za dve osobe. Više informacija na http://www.upoznajsrbiju.co.rs/Srbijauoku.


28.07.2011

DANI BOROVNICE NA KOPAONIKU

Zaljubljenici u prirodu i planinu, u periodu od 27. do 30. jula, drugu godinu za redom biće u prilici da posete manifestaciju „Dani borovnice" na Kopaoniku, u organizaciji MK Mountain Resorta, Nacionalnog parka Kopaonik, Turističko-sportske organizacije „Raška“, kao i Turističke organizacije opštine Brus. Proizvode od borovnice koje će predstaviti domaći izlagači, ocenjivaće stručni žiri u nekoliko kategorija: bezalkoholna i alkoholna pića, želei, džemovi i slatka od borovnica. Tokom finalnog takmičenja na centralnom trgu, goste će zabavljati kulturno umetnička društva iz Raške i Brusa. Takođe, u Hotelu Grand održaće se izbor za Mis borovnice za 2011 godinu. Manifestaciju koja poprima tradicionalni karakter, ove godine podržao je i sektor za razvoj poljoprivrede ambasade Holandije u Srbiji.

terapeuti


Jun 2011

Biznis forum „Srbija - Ukrajina 2011“, 23-26.06.2011

Uz prisustvo visokih zvaničnika Vlada Srbije i Ukrajine i predstavnika privrede, od 23.06 do 26.06.2011. u MK Mountain Resortu na Kopaoniku, održan je poslovni forum koji ima za cilj da da podsticaj unapređenju ekonomske saradnje dve zemlje. Organizatori Biznis foruma na Kopaoniku pored domaćina, kompanije МK Group koja godinama uspešno posluje u Ukrajini, su i Privredna komora Srbije, Reformatorski klub iz Ukrajine i Srpski poslovni klub „Privrednik“.

biznis forum

biznis forum

biznis forum

biznis forum


Jun 2011

Terapeuti sa Filipina u Grand Oaza Spa & Wellness centru

terapeuti

Od nedavno, gosti MK Mountain Resorta imaju priliku da iskuse neku od tradicionalnih istočnjačkih masaža.

Profesionalno osoblje sa Filipina učiniće da čak i najjednostavnija masaža bude Vaše potpuno novo i senzualno iskustvo.

U ponudi je shiatsu, thai i ventusa masaža, kao i filipinska masaža ruku i stopala.


April 2011

MK Mountain Resort - Medijski prijatelj reality show-a Srpski Top Model

top model

MK Mountain Resort je ugostio ekipu producentske kuće Constantin Entertainment i 15 učesnica reality show-a Srpski Top Model by Ivana Stanković.

Finalistkinje su imale priliku da uživaju u brojnim sadržajima Resorta na Kopaoniku, a pobednice kastinga postale su zaštitna lica za katalog Grand Oaza Spa&Wellness centra.

top model

top model

top model

top model

top model


mart 2011

MK TRAVEL AGENCY

MK Travel

MK Travel

U okviru MK Group poslovnog sistema, krajem 2010. godine otvorena je i turistička agencija,

u samom centru Beograda, u Knez Mihajlovoj ulici.

Tour operator MK Travel Agency ima za cilj približavanje potrebama i zahtevima savremenih turista.

Koristeći moderan koncept poslovanja i višegodišnje iskustvo menadžmenta,

MK Travel Agency kreira podjednako kvalitetnu ponudu za individulna i grupna putovanja,

kao i za organizaciju poslovnih putovanja i brojnih manifestacija u zemlji i inostranstvu.

Iskoristite early booking ponudu.

Više informacija potražite na www.mktravel.rs


19 - 20.3.2011

SKI & SNOWBOARD TEST WEEKEND na Kopaoniku, pod pokroviteljstvom MK Mountain Resort-a

Ski snowboard test

U subotu 19. marta i nedelju 20. marta u organizaciji Planet Bike-a i pod pokroviteljstvom MK Mountain Resort-a, održaće se Ski & Snowboard test novih modela

ELAN i VOLKL skija i snowboard-ova za zimsku sezonu 2011/2012. Test će biti održan na platou ispred restorana Garden, hotel Grand****.

Test oba dana počinje u 10.00h a završava se u 15.00h uz asistenciju Elanove tehničke demo ekipe.

Ljubitelji zimskih sportova biće u mogućnosti da probaju modele za sledeću godinu u realnim uslovima – na snegu.

Atrakcija testa će biti najnoviji Elanov projekat AMPHIBIO. Stručnjaci procenjuju da je AMPHIBIO po značaju ravan revolucionarnom uvođenju carving skija,

izuma koji su takođe kreirali Elanovi inženjeri.

AMPHIBIO koncept predstavlja posebno levu i desnu skiju, koje se konstrukcijski razlikuju. Koncept dodatno olakšava skijanje, posebno u fazi početka novog zaokreta.

AMPHIBIO je već pobrao najelitnije svetske nagrade za kvalitet proizvoda i dizajn. Dizajnerski, proizvod je osmislila renomirana kuća Porsche Design Studio.

Pored AMPHIBIO, gosti MK Mountain Resost-a, moći će da testiraju i nove freestyle i freeride skije, rocker snowborad-ove kao i po prvi put touring skije.


01.03. - 03.03. 2011

Osamnaesti Biznis forum u kongresnom centru MK Mountain Resort-a

business forum

business forum

business forum

business forum

business forum

business forum

business forum

business forum

Treću godinu za redom, MK Mountain Resort je domaćin predstavnicima Vlade, ekonomskim stručnjacima, ambasadorima, bankarima i privrednicima koji su prepoznali Kopaonik kao idealnu destinaciju za dijalog u rešavanju značajnih ekonomskih pitanja. Osamnaesti Kopaonik biznis forum u organizaciji Saveza ekonomista Srbije, sada već poznat kao "Srpski Davos", održava se od 01. do 03. marta u kongresnom centru u okviru hotela Angella ****.


24.02. - 27.02.2011

MK Mountain Resort na Sajmu turizma u Beogradu

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nas posetite na 33. Međunarodnom sajmu turizma, koji će se održati u periodu od 24.02. do 27.02.2011. u Beogradu.

MK Mountain Resort će predstaviti svoje objekte - hotel Grand ****, hotel Angella**** i Apartmane Konaci ***, sa ponudom za predstojeću letnju se­zonu, na izlagačkom štandu Turističkog centra Kopaonik, u hali 4 Beogradskog Sajma.

Za rezervacije u toku trajanja Sajma turizma, MK Mountain Resort odobrava speci­jalni popust u iznosu od 10% na promotivne prolećne i letnje pakete.

Očekujemo Vas!


11. 12. i 13. mart 2011

Squash KUP KOP

Squash KUP KOP

Squash KUP KOP


Januar 2011

ON-LINE REZERVACIJE

MK Mountain Resort je od početka januara omogućio svojim gostima najsavremeniji vid online rezervacija i plaćanja smeštaja u Hotelu Grand, Hotelu Angella i apartmanima Konaci.

Kliknite na ON-LINE REZERVACIJE i rezervišite svoj smeštaj na siguran, brz i jednostavan način!


12. januar 2011

"Montevideo, Bog te video" na Kopaoniku u organizaciji MK Mountain Resort-a

Projekcija domaćeg filmskog ostvarenja "Montevideo, Bog te video" premijerno je prikazana u kongresnoj sali MK Mountain Resorta na Kopaoniku. Svečanoj projekciji prisustvovali su reditelj filma Dragan Bjelogrlić, glumac Mima Karadžić, sa ostalim članovima sjajne glumačke ekipe.

Fanovi filmske ekipe "Montevideo, Bog te video" imali su priliku za autograme i druženje sa glumcima na šetalištu "Beogradske avenije", ispred hotela Grand.

Za one koji žele potpuno uživanje nakon skijaškog dana, MK Mountain Resort u saradnji sa producentima filma "Montevideo, Bog te video", omogućio je prikazivanje filma u narednom periodu, sa početkom u 20.30 časova, svakoga dana. Karte za projekciju mogu se kupiti na recepciji hotela Grand, kao i na recepciji hotela Angella.

montevideo

montevideo

montevideo

montevideo

montevideo

montevideo

montevideo

montevideo


31.12.2010

Najluđa noć u hotelu Grand

U svečanoj sali luksuznog hotelu Grand, više od 500 gostiju dočekalo je Novu Godinu u odličnoj atmosferi koju su priredile zvezde Grand produkcije, Rada Manojlović i Milan Topalović-Topalko u pratnji benda Miše Lagune. Tradicionalno najbolji doček na Kopaoniku, bio je izbor brojnih ličnosti iz javnog i kulturnog života.

nova godina

nova godina

nova godina

nova godina

nova godina


09.12.2010

Ski & snowboad weekend na Kopaoniku

Zimska skijaška i hotelijerska sezona za 2010/2011 godinu, simbolično je otvorena prvim spustom na stazi Karaman Greben, 11. Decembra. Na radost 2000 gostiju koji su došli na prvu Ski opening na Kopaoniku, snega na stazama ima dovoljno, a skijaši imaju priliku i da uživaju u novoj šestosednoj žičari.

Gostima MK Mountain Resorta obezbeđen je dvodnevni ski pass u toku trajanja manifestacije Ski opening. Program ski i snowboard vikenda uključuje održavanje ski i snowboard nastave, u grupama od 8-12 osoba, sa instruktorima, kao i Apres ski žurke u ritmu najpoznatijih DJ-eva na šetalištu Beogradske avenije ispred hotela Grand.

ski weekend

ski weekend

ski weekend


Decembar 2010.

Kiropraktikom do opuštanja i zadovoljstva, nova usluga u hotelu Grand

Ukoliko želite da se oslobodite napetosti, ukočenosti, bolova u vratu, ramenima i lopaticama, glavobolje, iščašenja zglobova, istegnuća i spazma mišića, najefikasnije rešenje za Vas je kiripraktika. Počev od ove zismke sezone, MK Mountain Resort Vam nudi usluge kiropraktičara, u hotelu Grand.

kiropraktika


10.11.2010.

SAJAMSKA AKCIJA - Popust 10% za rezervacije tokom trajanja Sajma EXPO ZIM u Beogradu

MK Mountain Resort će predstaviti svoju ponudu na 25. Međunarodnom sajmu EXPOZIM u Beogradu, 02-05.12.2010., a posetioci će za vreme sajamske manifestacije moći da rezervišu smeštaj po cenama sa popustom od 10%.


01.11.2010.

Ruski turisti u MK Mountain Resortu

Pored domaćeg tržišta kome MK Mountain Resort posvećuje najveću pažnju, od ove zime najveći hotelski kompleks na Koponiku orijentisan je i na rusko tržište. Sa partnerom iz Belorusije su dogovorena dva čarter leta iz Moskve za Niš, tokom cele zimske sezone. U MK Mountain Resortu se ističe da destinacija Kopaonik sa svim svojim mogućnostima mora imati minimum 30 procenata inostranih turista. Udeo rezervacija sa ruskog tržišta je više nego zadovoljavajući u "first minute" terminu, pa se opravdano ove sezone očekuje veći broj inostranih turista na Kopaoniku.


01.11.2010.

NOVA GODINA – Grandiozni doček Nove Godine u hotelu Grand

I ove godine, MK Mountain Resort organizuje grandiozni doček Nove Godine, uz svečanu večeru i muzički program sa popularnim estradnim zvezdama, Radom Manojlović i Milanom Topalovićem Topalkom.


01.11.2010.

NOVITETI NA SKIJALIŠTU

Na mestu postojeće 4-sedežnice Karaman greben postavlja se nova 6-sedežnica kapaciteta 3000 skijaša na sat. Time se kapacitet žičare povećava za dodatnih 600 skijaša na sat. Uz ovu novu žičaru prave se i dve nove plave ski staze koje će je pratiti. Postojeći sistem za veštačko osnežavanje će biti nadograđen i pokriće staze: Karaman, Marine vode, Mali Karaman, Kneževske bare, vezne staze od Kneževskih bara do Duboke, Krčmar, Dolina sportova, dve nove staze na Krstu i Sunčana dolina. Sveukupno to predstavlja novih 20 kilometara osneženih staza. 70% kapaciteta ski centra je pokriveno sistemom za veštačko osnežavanje. Sezona skijanja traje duže a skijaši više ne zavise od klimatskih prilika.


05.10.2010.

NOVI SPA KONCEPT

Veliki projekat MK Mountain Resorta je razvijanje Spa&Wellness segmenta utemeljenom na jednom od azijskih pristupa, a posebno iznaneđenje za goste biće maserke sa Filipina.


05.10.2010.

JACUZZI NA OTVORENOM

Nova ponuda MK Mountain Resorta je kupanje u otvorenom bazenu i jacuzzi-ju koji se greju, a nalaze se ispred hotela Grand, sa prelepim pogledom na ski staze.


01.10.2010.

Grand Hotel & SPA - šampion zimskog turizma

Grand Hotel & SPA **** dobitnik je laskave titule Šampion zimskog turizma i proglašen je za najbolji hotelsko-ugostiteljsko-turistički objekat u regionu za 2010. godinu, po oceni stručnog žirija na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

"Danas nije dovoljno ponuditi udobnu i luksuznu sobu. Savremen gost traži aktivan i sadržajan odmor, a naš zadatak jeste da mu ta ponuda bude uvek dovoljno atraktivna i inovativna", izavio je tom prilikom Nikola Avram, Genaralni Derektor MK Mountain Resorta.


30.07.2010.

Prvi otvoreni bazen na Kopaoniku

Hotel Grand bogatiji je za još jedan sadržaj koji će gostima posebno biti interesantan tokom letnje sezone.

bazen


Jul 2010.

"Dani borovnice" na Kopaoniku

U krugu apartmanskog naselja Konaci - Sunčani Vrhovi, 22. jula 2010.godine otvorena je manifestacija "Dani borovnice". Svečanoj priredbi prisustvovali su predstavnici organizatora manifestacije, potpredsednik MK Grupe Jaroslav Stupavski i direktor MK Mountain Resort-a Nikola Avram, kao i pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Miloš Milovanović koji su ovom prilikom izrazili zadovoljstvo što se na ovakav način promoviše domaći turizam.

Takmičarski deo manifestacije (brze berbe borovnica, priprema proizvoda od borovnica) traje do 31.07.2010, kada će se održati finalno takmičenje i proslava povodom zatvaranja manifestacije, uz izbor za Miss Borovnice 2010. u hotelu Grand.

borovnica 1

borovnica 2

borovnica 3

borovnica 430.06.2010.

"Dani borovnice" na Kopaoniku

dani borovnice

Zaljubljenici u prirodu i planinu, u periodu od 22. jula do 1. avgusta, po prvi put biće u prilici da posete manifestaciju "Dani borovnice" na Kopaoniku, u organizaciji MK Mountain Resort-a, Nacionalnog parka Kopaonik, Turističko - sportske organizacije "Raška", kao i Turističke organizacije opštine Brus.

Proizvode od borovnice koje će predstaviti domaći izlagači ocenjivaće stručni žiri i to u nekoliko kategorija: bezalkoholna i alkoholna pića, džemovi, želei, džemovi i slatka od borovnica.

Kopaonik za turiste postaje sve privlačniji i tokom letnje sezone. Njegove prirodne lepote, bogata ponuda hotelskog smeštaja i sve interesantniji prateći programski sadržaji, privlače sve veći broj ljubitelja planinskog turizma. Bilo da je reč o porodičnom ili odmoru sa prijateljima, na Kopaoniku je lako uživati i zaboraviti na poslovne obaveze, žurbu i stres.

"Turistička privreda je jedna od najperspektivnijih grana u globalnim razmerama u kojoj se gotovo svakodnevno menjaju zahtevi i potrebe turista. Savremeni gost traži aktivan i sadržajan odmor, a naš je zadatak da mu ponudimo dovoljno atraktivan, inovativan i pristupačan proizvod. Sadržaji MK Mountain Resort-a, kao i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi, u toku vrelih letnjih meseci, idealni su kako za aktivan porodični, wellness & spa odmor, tako i za organizaciju raznih manifestacija. To je jedan od razloga zašto smo osmislili "Dane borovnice" i kreirali specijalne pakete sa smeštajem u hotelima Grand, Angella i apartmanima Konaci - Sunčani vrhovi", objašnjava Nikola Avram, direktor MK Mountain Resort-a sa Kopaonika.

Visok nivo usluge i niže cene u odnosu na zimsku sezonu koje gostima nudi MK Mountain Resort, tek su deo onoga zbog čega najlepšu srpsku planinu treba posetiti i tokom leta. Stoga i ne iznenađuje činjenica da je sve više onih koji su spremni da menjaju navike i da u letnjim mesecima umesto na moru godišnji odmor provedu na planini, daleko od svakodnevnice.

"U saradnji sa Nacionalnim parkom Kopaonik ove sezone otvoreno je i šest novih pešačkih staza, a zaljubljenici u prirodu do kraja leta pored manifestacije "Dani borovnice", biće u prilici da posete još jedan interesantan događaj - "Dani vrganja". Naši gosti će moći da uživaju i u prvom otvorenom bazenu na Kopaoniku koji će uskoro biti sastavni deo hotela Grand" - dodaje Nikola Avram.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji McCann Erickson Public Relations, ovlašćenoj za odnose sa javnošću Holdinga MK Group, na telefone 011/20-29-600.

Kontakt osobe: Ivana Pavlović 063/345-329 i Jelena Anušić 062/82-68-527


28.03.2010.

Britanski i slovenački novinari u MK Mountain Resort-u

novinari

Grupa eminentnih britanskih i slovenačkih novinara boravila je u hotelu Grand od 24.-27. marta sa ciljem da se detaljnije upozna sa turističkom ponudom Kopaonika. Tokom trodnevne radne posete, novinari su imali priliku da se upoznaju ne samo sa smeštajnim kapacitetima, dosadašnjim i predstojećim investicijama, već i da uživaju u prirodnim lepotama nacionalnig parka Kopaonik i oprobaju svoje skijaško umeće. Izuzetno pozitivne kritike našeg najvećeg ski centra u narednom periodu biće jedna od turističkih tema britanskih i slovenačkih listova.


09.03.2010.

7 dana u hotelu Angella za dobitnika Zimskog foto-konkursa

foto konkurs

Magazin Lisa dodelio je glavnu nagradu za najbolju zimsku fotografiju Dragani Milić-Ilić iz Inđije.09.03.2010.

U prostorijama Kongresnog centra MK Mountain Resort-a otvoren XVII Kopaonik Biznis Forum

Premijer Srbije Mirko Cvetković svečano je otvorio XVII Forum ekonomista koji je okupio više od 400 učesnika iz zemlje i inostranstva. Na skupu koji će trajati od 9.-11. marta 2010. učestvovaće relevantni donosioci ekonomskih odluka iz zemlje kao i strane diplomate i investitori iz SAD, Rusije, Nemačke, Grčke, Italije, Austrije i Slovenije.

forum

forum

forum

forum

forum

forum11.02.2010.

Proslavljeni bokser Nenad Borovčanin boriće se 4. marta u velikoj sportskoj dvorani hotela Grand na Kopaoniku

"Grand Boxing night" će biti jedan od najprestižnijih sportskih događaja ove godine na Kopaoniku.

"Pripremaću se u vrhunskim uslovima hotela Grand na Kopaoniku i potrudiću se da potvrdim da 23.-a pozicija na svetskoj rang listi nije slučajnost. Imam jasan cilj za ovu godinu, a to je borba za titulu Šampiona Evrope i ulazak u top 15 boksera sveta!"

Slični događaji svojstveni su svetskim elitnim destinacijama i hotelima, a veliki broj najeminentnijih zvanica iz čitavog regiona, koji su potvrdili prisustvo, kao i brojna iznenađenja, dali su za pravo organizatorima da obećaju sportsko scenski spektakl dostojan Las Vegasa.

Borovčanin je nedavno zabeležio 23.-u pobedu bez poraza i tako napravio još jedan značajan korak ka ostvarenju svog cilja.


02.02.2010.

Najava događaja: Koponik Biznis forum 2010

Kopaonik Biznis forum 2010 će se održati sedamnaesti put u organizaciji Saveza ekonomista Srbije (SES) i Udruženja korporativnih direktora Srbije (UKDS) u terminu 9. - 11. Mart 2010. u Kongresnom centru na Kopaoniku, na temu: Srbija posle krize: kako se pozicionirati u globalnoj ekonomiji koja izlazi iz krize?

Programski odbor skupa je predvideo raspravu u okviru tri teme:

9. mart 2010. - Nova vizija razvoja iz geoekonomske perspektive

10. mart 2010. - Interni ekonomski kontekst i perspektive razvoja

11. mart 2010. - Poziciona mapa Srbije i izvodljive strategije razvoja


28.01.2010.

Hotel Angella i magazin Lisa daruju najkreativnije

Razmazite se sa 7 dana odmora za dvoje. Pošaljite svoje najlepše zimske fotografije, bilo da su snimljene na skijanju, u šetnji ili druženju sa prijateljima, na e-mail: lisa@adriamedia.rs.

Magazin Lisa će odabrati najbolje, a prva nagrada je sedam dana za dvoje na Kopaoniku, u hotelu Angella.

Više informacija potražite u magazinu Lisa.


23.01.2010.

Greenet Point otvoren u konaku Maglić

U Konaku Maglić, otvorena prva kafeterija iz poznatog lanca Greenet Point. U prijatnom ambijentu i lepoj atmosferi možete uživati u mnogim specijalitetima od kafe. Ljubazno osoblje i veliki izbor alkoholnog i bezalkoholnog pića, kao i odlični deserti, prijaće različitim ukusima mnogih sladokusaca i ljubitelja kafe koji se nađu na Kopaoniku.


Januar 2010.

SPECIJALNA PONUDA!

Ostvarite popust u visini od 10% u standardnim sobama u hotelu Grand ili neodoljivih 15% u svim smeštajnim jedinicama u našem potpuno novom hotelu Angella.

Popusti važe za boravak u trajanju od minimum 6 noćenja.


24.12.2009.

Otvoren hotel Angella

Otvoren hotel Angella na Kopaoniku u prisustvu novinara iz 19 različitih redakcija. Hotel sa četiri zvezdice svečano otvorio Miodrag Kostić.

forum

forum

forum

forum10.12.2009.

Osetite magiju novogodišnje noći u novom ruhu hotela Grand

haris dzinovic

U intimnom ambijentu najluksuznijeg hotela na Kopaoniku imaćete privilegiju da uživate u dobro poznatim hitovima jednog od najboljih vokala domaće muzičke scene, Harisa Džinovića.

Pored niza iznenađenja i izvrsne trpeze, novogodišnja avantura biće upotpunjena i nastupom klupskog benda "Old hat orchestra" koji u svom sastavu broji čak 9 muzičara i čiji repertoar čine obrade najpopularnijih domaćih i stranih numera.

Ne propustite spektakularnu reprizu nove godine u hotelu Grand

- Nataša Bekvalac i Nikola Rokvić -

Praznična atmosfera se nastavlja i 1. januara... Hotel Grand pobrinuo se da još jedno veče provedete u ritmu odlične muzike i pažljivo odbranih specijaliteta naših kulinarskih majstora.

Broj mesta je ograničen, zato na vreme rezervišite svoje mesto na vrhu!

Rezarvaciju možete izvršiti na recepciji hotela Grand ili na telefone:

036 / 471 977 ili 064 / 871 11 7701.10.2009.

SAJAMSKA AKCIJA - First minute popusti za smeštaj u Grandu i Konacima

U toku trajanja Sajma turizma na Novosadskom sajmu od 6.-10. oktobra 2009. godine, kompanija MK Mountain Resort nudi specijalne first minute popuste za smeštaj u toku zimske sezone 2009/2010 hotelu Grand i apartmanskom naselju Konaci. Štand MK Mountain Resorta se nalazi u Master hali Novosadskog sajma, a popusti važe samo za vreme trajanja Sajma turizma.


25.09.2009.

Podrška EIAT-u i forumu budućih lidera

MK Mountain Resort je učestvovao i finansijski podržao realizaciju druge međunarodne turističke konferencije EIAT Forum budućih lidera. Konferencija je održana u Beogradu od 25-27 septembra 2009. s' ciljem da se stvori platforma najboljih mladih lidera u industriji turizma i hotelijerstva Srbije i Balkana. Pored najeminentnijih svetskih predavača iz domena turizma i hotelijerstva, učešće na konferenciji imale su i sve veće akademske institucije strukovno opredeljene ka turizmu i hotelijerstvu iz regiona Balkana.


27.08.2009.

MK Group promoviše srpski turizam u Belorusiji

Delegacija kompanije MK Group predstavila je juče, u našoj Ambasadi u Minsku, Kopaonik kao jednu od najatraktivnijih destinacija, kada je u pitanju planinski turizam u ovom delu Evrope. Ovo je prvo zvanično predstavljanje srpskog turizma u Belorusiji, koje je izazvalo veliko interesovanje u ovoj prijateljskoj zemlji, sa kojom je 31. marta ove godine potpisan Sporazum o slobodnoj trgovini.

Prezentaciji Kopaonika sa svim smeštajnim kapacitetima hotela Grand i apartmanskog naselja Konaci, prisustvovao je Zamenik ministra turizma Belorusije i 35 glavnih beloruskih tur operatera, kao i naš Ambasador u Belorusiji Srećko Đukić.

Vođa delegacije MK Group, Jaroslav Stupavski, pomoćnik predsednika zadužen za restrukturiranje, izjavio je da je, nakon posete predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka Kopaoniku početkom ove godine, u vreme trajanja Biznis foruma, ovo ambiciozno predstavljanje Kopaonika najava i buduće šire saradnje naše dve zemlje i u oblasti turizma.

Istovremeno je najavljena poseta beloruskih turističkih radnika našem najposećenijem i najvećem ski centru.

Predstavljanje turističke ponude Kopaonika, u organizaciji MK Grupe, predstavlja proboj srpskog turizma na tržište istočne Evrope.


26.08.2009.

Promocija MK MOUNTAIN RESORT-a u Belorusiji.

img src=

facebook

twitter

youtube

flickr

trip advisor

linkedin